Blog

Sivas Hastane Taksi Sivas Bölge Eğitim Hastanesi önünde hizmet vermektedir. Geniş araç filosu ile hizmet veren Sivas Taksi Durağı hastane işleri olanlar için yerinde bir taksi tercihidir.

Sivas Eğitim Hastanesi

Sivas Eğitim Hastanesi 2016 yılında faaliyete başlayan 600 yataklı bir devlet hastanesidir. Hastane Sivas Kardeşler Mahallesindedir. Bölge hastanesi görevi üstlenen hastane son sistem cihazlar ile donatılmıştır. Uzman kadrosu ile bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir. Geniş bir alana kurulu olan hastane rahat ulaşılabilecek bir yerdedir.

Sivas Eğitim Hastanesine Nasıl Gidilir?

Hastane ulaşım noktasında çok merkezi bir yerde konumlanmıştır. Özel aracını ile gelecekseniz çevre yolundan gelebilirsiniz. Sivas veya A.O.S.B. yakınlarına geldiğinizde hastane tabelalarını takip ederek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hastaneye toplu ulaşım ile de gidebilirsiniz. Belediye otobüsleri ve İZBAN hastanenin çok yakınından geçmektedir. İZBAN Ata Sanayi Durağı’nda inerek 5 dakikalık bir yürüme ile hastaneye ulaşabilirsiniz. Ayrıca Karşıyaka – A.O.S.B. dolmuşları da hastanenin önünden geçmektedir.

Sivas Hastane Taksi İle Hastaneye Ulaşım

Özel aracınızla gelmiyorsanız ve toplu taşıma ile seyahat etmek istemiyorsanız Sivas Hastane Taksi Durağı taksileri hizmetinizdedir.  telefon ile Sivas Hastane Taksilerini çağırabilirsiniz. Çevreye hakim şoförler ve son model arabalar ile hizmet veren taksi durağının taksilerinin tamamından taksimetre adreste açılmaktadır.

7 gün 24 saat hizmet vermekte olan durağın taksilerini hastane dönüşlerinde de kullanabilirsiniz. Gideceğiniz adresi söylerseniz size tahmini bir fiyat da bildirilecektir. Böylece sürpriz bir rakamla karşılaşmaktan da kurtulursunuz.

Sivas Hastane Taksi aynı zamanda İzmir’in her yerine hizmet vermektedir. Sivas’a hakim şoförler ile hastane çıkışı evinize toplu taşıma aktarmaları ile uğraşmadan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Durağın hastane önünde kurulu olması gereke hastalar ve hasta yakınları gerekse de personel için büyük avantaj sağlamaktadır. Eğer Sivas dışından bir yerden geliyorsanız ve Hastaneyi bulmakta sorun yaşayacağınızı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şoförlerimiz bulunduğunuz yerden sizi alarak hastaneye ulaştıracaklardır. Aynı şekilde hastane çıkışında da sizi istediğiniz yere bırakacaklardır.

Sivas Hastane Taksi durağı hastane taksisi olmanın ekstra bir önemi olduğunun farkında olarak hareket eder.

 

 

Sivas Fix Taksi

Sivas Fix Taksi hoşgeldiniz. Fix Taksi, 7/24 siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Sivas Taksi, siz değerli müşterilerimizi arzu ettiğiniz saatte, istediğiniz yerden alıp, gitmek istediğiniz yere ulaştırır.

Fix Taksi

İçerik